Archives

  • 0

Zomercarnaval

Op 8 juli organiseren we weer ons jaarlijkse zomercarnaval.


Onbeperkt beenham eten

Onbeperkt beenham eten voor €25,-? Dat kan op 24 juni vanaf 18:00 organiseren wij een beenham buffet. Inschrijven kan tot 16 juni, via het inschrijfformulier.
Summer party

Vanaf 22 juli starten we met de summerpary op de paal  • -

Boerenvrijdag

De voorjaarswerkzaamheden zijn grotendeels weer achter de rug dus is het tijd om weer eens in een ongedwongen sfeer bij elkaar te komen.
Daarom organiseren we in samenwerking met Jacqueline, de nieuwe uitbaatster van het café in ‘t Zicht der Schelde, weer een boerenavond.
Onder het genot van een drankje en een hapje kunnen we dan elkaar ontmoeten en het geeft ons ook de kans eens wat uitgebreider met collega’s te praten, daar waar we anders misschien niet zo vlug aan toekomen.

De boerenvrijdag wordt gehouden op vrijdag 26 juni 2015

Plaats:
Café in ‘t Zicht der Schelde
Havenstraat 20
4569 TL Paal (Graauw)

Aanvang:
20.30 uur

Iedereen, direct of indirect bij de landbouw betrokken, is van harte welkom deze avond.
Ook echtgenote(s) vriendin of vriend zijn van harte welkom!


  • -

Zomercarnaval 2015

Hallo Zomercarnavalsvrienden,

De datum voor het Zomercarnaval 2015 op de Paal is vastgelegd !
Het vervolg op de eerdere zeer succesvolle edities zal plaatsvinden op ZATERDAG 11 JULI 2015. Zet deze datum maar in jullie agenda, want we willen er weer een prachtig feest van maken en daar hebben wij jullie voor nodig!

We organiseren weer een optocht waaraan iedereen kan meedoen; wagenbouwers, vriendengroepen, klasgenoten, verenigingen en ga zo maar door. Steek jullie koppen bij elkaar en verras ons en de toeschouwers op den dijk weer met jullie prachtige creaties.

Inschrijven voor de optocht kan op de dag zelf vanaf 13:30 uur bij Café In het Zicht der Schelde op de Paal. De optocht start om 15:00 uur en om 18:00 uur vindt de prijsuitreiking plaats op het podium.

We hebben weer schitterende prijzen voor de wagens /groepen.
De jury, bestaat uit enkele hooggeplaatste figuren uit de carnavalswereld, die jullie creaties gaat beoordelen. Iedere deelnemende groep / wagen ontvangt als startgeld € 25,–.
De eerste prijs bedraagt dit jaar maar liefst € 100,– de tweede € 75,– en de derde € 50,– daarnaast ontvangen de winnaars ook nog een frietpan cadeau.

Na de optocht gaat het meteen weer lekker los op het terras met DJ Gert Jan en het feestteam.
Met zijn allen gaan we proberen om er weer een schitterend feest van te maken. Een feest dat, wat ons betreft, nog vele edities zal kennen, en daar zit dus even een puntje van aandacht! De gemeente zal controleurs
laten rondlopen die er op toezien dat er geen alcohol in de stoet aanwezig is. We weten dat dit niet toegestaan is bij de reguliere carnaval en dus ook niet bij ons Zomercarnaval.
Het zou toch jammer zijn als we geen Zomercarnaval kunnen organiseren omdat daarvoor de vergunning van de gemeente geweigerd wordt!!!
Het is ook niet toegestaan om tijdens de optocht afval overboord te gooien, gewoon een vuilniszak vragen of in een van de Kliko’s gooien a.u.b.

Als we ons aan de regels houden kunnen we er weer een prachtig feest van maken, en zullen er nog vele edities volgen.

We zien en horen elkaar hopelijk zaterdag 11 JULI 2015 OP DE PAAL!